Megtanítalak akár a nulláról

Csináld magadnak online megjelenésedet!

25+ év tudását osztom meg veled!

SZEMÉLYESEN!

SZEMÉLYES TANULÁS!

 

Személyesen tanítom meg neked, mindazt, amit én közel 25 év alatt tanultam!

Weboldal készítés és helyes beállítása, keresőoptimalizálása, marketing eszközök melyekkel én is dolgozom, Google barát szövegírás és az online megjelenés felépítése.

Online marketing, weboldal készítés, keresőoptimalizálás. Az online marketing, seo és weboldalkészítő oktatásom segít, hogy saját magad kezeld vállalkozásod komplett online megjelenését.

 

Az oktatást személyesen tartom és kizárólag csak Te leszel jelen!

 

Egyszerűen és érthetően vezetlek végig az Interneten való megjelenés lehetőségein és formáin, weboldalad elkészítésétől a helyes beállításig és iránymutatást adok a megfelelő online marketing döntések meghozatalához.

Ezen a komplex oktatáson részletesen kitérek a keresőoptimalizálás konkrét lépéseire, melynek segítségével képes leszel weboldalad Google helyezését jelentős mértékben javítani.

Megtanítalak, hogyan lehet költséghatékonyan profi szinten megjelenni, és milyen követelményeknek kell megfelelni az Interneten. Személyes oktatásomon nem foglak felesleges dolgokkal terhelni, lényegre törő és érthető nyelven magyarázom el, mit és hogyan kell csinálnod.