+36703641441

szolgáltatásaim

VAN EGY SZUPER VÁLLALKOZÁSOD DE

NINCS IDŐD AZ ONLINE JELENLÉTÉVEL FOGLALKOZNI?

Több mint 25 éves tapasztalattal

Online marketing megoldások egy helyen

Online marketing

 

Nem igazodsz ki az online marketing világában? Segítségemmel vállalkozásodnak a célcsoportját érheted el az interneten keresztül, költséghatékonyan.

Komplex megoldások elérhető áron

 

A marketing többé nem csupán a multi cégek kiváltsága! Tevékenységünk árazását a mikro és KKV piacra szabtuk. Megfizethető, tervezhető, gyorsan megtérülő befektetést kínálunk, mert tudjuk mire van szükséged!

  • Ha nem vagy jártas az online marketing világban
  • Nincs erre megfelelő kolléga
  • esetleg otthon vagy benne, de nincs időd semmi másra, mint a vállalkozásod irányítására… beállítani, optimalizálni Google, Facebook oldalaidat, automatizálni folyamataidat, karbantartani weboldaladat, akkor a legjobb helyen jársz.

Tudom ez milyen, hiszen én is voltam ebben a helyzetben már. Mindenhez nem lehet érteni és nem lehet ott lenni, hiszen maximálisan csak 24 órád van és nem minden a munkáról szól.

SOCIAL MEDIA MENEDZSMENT

 

A kérdés már nem az, hogy vállalkozásod fent van-e a közösségi hálózatokon. Tartalmaid pontos és tudatos megtervezése és azok minősége különböztet meg a konkurenciától.

Növeld vállalkozásod/márkád ismertségét és duplázd meg eladásaidat, irányíts értékes forgalmat a weboldaladra megfelelő social media stratégiával!

Bevált online marketing vállalkozásodnak

Összehangolt rendszerekkel kezeljük vállalkozásodat.

Honlap készítés

Letisztult megjelenés, technikailag is újszerű weboldal és lényegre törő, szakszerű tartalom. Ezek manapság elengedhetetlen részei a jó marketing-kommunikációnak.

 

Közösségi média kommunikáció

Kommunikációs szolgáltatásaink között helyet kapott ugyanis a komplett social media fiókkezelés (Facebook, Instagram, LinkedIn, stb;…) és az ezekhez szükséges szövegírás, valamint a grafikai – képes és videós – tartalmak gyártása is.

Marketing és reklám vállalkozóknak. Bakó Krisztián

Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak

Ahhoz, hogy felelősségteljes döntést hozz, fontos, hogy tisztán lásd, mit várhatsz szolgáltatásainktól:

Mondd el, milyen eredményeket szeretnél elérni vállalkozásoddal kapcsolatban, én pedig kialakítok egy profi stratégiát egy ütős marketing mixszel.

Az online marketing számomra egy kihívás

Kreatív szövegírás

 

Hatalmas különbség van szöveg és jól megírt szöveg között. Amennyiben nehezedre esik szavakba önteni a megfelelő üzenetedet, add át ezt a meglehetősen monoton munkát nekem: a célcsoportod stílusára szabva, ha kell, SEO alapon, frappánsan állítom össze tartalmadat! Tartalommarketing.

Közösségi média marketing vállalkozások számára

A közösségi média marketing hatékony módja annak, hogy bármilyen méretű vállalkozás elérje a potenciális ügyfeleit. 

Az emberek felfedezik, megismerik, követik és vásárolnak márkákat a közösségi médiában, így, ha nem vagy olyan platformokon, mint a Facebook, az Instagram és a LinkedIn (hogy csak egy párat emeljek ki), akkor lemaradsz!

A közösségi médiában végzett nagyszerű marketing figyelemreméltó sikert hozhat vállalkozásod számára.

Linképítés és keresőoptimalizálás nélkül nem lesznek látogatóid!

 

Amennyiben weboldallal rendelkezik vállalkozásod, akkor már biztosan tisztában vagy azzal, hogy a keresőoptimalizáláshoz bizony szükséged van linképítésre is.

Linképítés nélkül nem fog weboldalad sajnos előre kerülni a keresőkben a vállalkozásodnak fontos kulcsszavakra, így nem lesznek látogatók az oldalon, ügyfelek és vásárlók sem.

Biztosan Te is próbált már saját kezűleg linkeket építeni honlapodra.

A legegyszerűbb módja, amikor ingyenes katalógus jellegű oldalakba beküldöd a weboldalad leírását egy linkkel.

A linképítés nehéz, körülményes és rendkívül időrabló.

Bízd rám ezt a feladatot is. Több száz minőségi blog oldalra teszem fel weboldaladra mutató linkedet gondosan megírt cikkedet.

A backlink nemcsak forgalmat generál, hanem értéket is ad az oldaladnak, ezáltal javíthatják annak helyezését a Google találati listáján.

Linképítésről akkor beszélhetünk, amikor egy SEO-szakértő a honlapodat más honlaptulajdonosoknak ajánlja ki azzal az elsődleges céllal, hogy weblapodra mutató külső hivatkozást szerezzen a másik oldalról.

Vedd fel velem a kapcsolatot