+36703641441

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

Szeretnéd megsokszorozni a Google keresőjéből érkező ingyenes forgalmad, akkor jó helyen jársz.

Hatékony keresőoptimalizáló megoldásokat és 25+ év SEO tapasztalatát nyújtjom

Mit nyújt számodra keresőoptimalizálás szolgáltatásom?

 

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

KERÜLJÖN A TE WEBOLDALAD IS A GOOGLE ELSŐ OLDALÁRA

R

Átfogó SEO audit

A közös munkánk megkezdése előtt közel 100 lista alapján weboldaladat részletesen kielemzem. Ez az elemzés fogja a későbbi keresőoptimalizálás alapjait megadni.

Versenytárselemzés és kulcsszókutatás

Teljeskörű kulcsszókutatás utnán, meghatározom a főbb versenytársaidat keresőoptimalizálás terén és alaposan kielemezzük.

SEO-ra fókuszálva történő szövegírás

A kereső és felhasználóbarát tartalmakat elkészítem, amelyeket megfelelően beállítva előkelő helyezések érhetőek el a Google találatai között.

R

On-page keresőoptimalizálás

A  weboldalon belüli SEO!  A már meglévő tartalmaid nem vesznek el. Feldolgozom és fejlesztem ezeket a tartalmakat (képek, szövegek, stb;), hogy a már meglévő online teljesítményedből a legtöbbet hozhasssam ki. Továbbá weboldalad hibáinak javítása is beletartozik.

Off-page SEO

A weboldaladon végzem annak érdekében, hogy növeljem a webhely keresőmotorok rangsorolását. Visszamutató linkek építése, vásárlók ösztönzése, valamint az elkötelezettség növelése. Egyéb tevékenységek, amelyek közvetlen vagy közvetett hatással lehetnek arra, hogy milyen pozíciókat érsz el a keresőmotorok találati listájában

Folyamatos seo fejlesztés

Naprakész vagyok a legújabb SEO (keresőoptimalizálás) trendekkel és programokkal kapcsolatban. Amennyiben érkezik valamilyen újdonság, bizos lehetsz abban, hogy alkalmazni is fogom.

Mi az a keresőoptimalizálás (SEO)?

 

A SEO a Search Engine Optimization rövidítése, magyarul  keresőoptimalizálás

 

A keresőoptimalizálás célja, hogy weboldalad a releváns kifejezésekre a GOOGLE találati listáján minél jobb pozícióban jelenjen meg. A Google keresőjén kívül számos keresőmotor létezik, azonban azok közül akik az interneten böngésznek, a Google keresőmotort használják.

Minél jobb pozícióban helyezkedik el weboldalad a kereső  találati listáján, annál nagyobb lesz a látogatottsága weboldaladnak. Mivel hazánkban az internetes felhasználók 97-98%-a a Google keresőjét használja, ezért elsődlegesen erre a keresőmotorra összpontosítok.

Naprakészen tartom tudásomat a legújabb keresőoptimalizálási trendekkel kapcsolatban. Biztos lehetsz benne, hogy ha érkezik valamilyen újdonság, azt azonnal alkalmazni is fogom.