WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

 

ÉS KARBANTARTÁS

Modern webdesign és weboldal készítés

 

„Kell egy új weboldal!”,  „Elavult a weboldalam!”

„A konkurencia weboldala sokkal szebb!” Lassú a weboldalam…”

Segítek a megoldásban és elkészítem álmaid weboldalát!

R

Komplex megoldás

Weboldalkészítés, Stratégia tanácsadás, Marketing szövegírás, SEO

Google barát weboldal

Nem vagy látható az online térben? Nem jelenik meg vállalkozásod a Google keresőjében? Hirdetési költségeid az egekbe szöktek már? A megoldást nyújtom a számodra.

Egyedi, stílusos, felhasználóbarát

Tükrözi személyiséged, vállalkozásod profilját, és a profizmust, élményt nyújt a látógatónak!

Íme néhány általam készített weboldal:

Bakó Krisztián weboldal készítés marketinges szemlélettel

Weboldal készítés csomagok

Milyen lesz az elkészült weboldalad?

%

Tűhegypontosan beállított SEO

Gyors betöltés

Kulcsszavak

Horgonyhivatkozások

%

Vállalkozásod arculati elemei beépülnek a weboldaladba

Színek

Betűtípusok

Kreatívok

%

Marketing vezérelt felépítés

Olvashatóság

Google "barát" megjelenés

Kulcsszavazott tartalom marketing

%

+ Technikai támogatás

Domain és tárhely regisztráció

Weboldal naprakészen tartása

Akár 7/24 rendelkezésre állás

Hogyan történik a weboldal elkészítése?

 

Az online jelenlét napjainkban nélkülözhetetlen egy sikeres cég számára, a jó weboldal pedig sokkal több, mint egy online névjegy a webhálón.

A weboldal az üzleti növekedés egyik alapkövet, melynek pozitív képet, profizmust és elkötelezettséget kell sugallania vállalkozásodról. Ennek érdekében a weboldaladnak nem csak szépnek és informatívnak, de felhasználóbarátnak is kell lennie.

Bízd ránk a tervezést és mi olyan weboldalt készítünk neked, melyre méltán lehetsz büszke.

Ráadásul nemcsak az ügyfeleid és látogatóid, de még a Google is imádni fogja!

1. Igényfelmérés

Minden elsődleges információra szükségünk van kitűzött céljaiddal kapcsolatosan, milyen arculati és design elemeket szeretnél megjeleníteni a weboldalon, kik a célközönséged, stb.

2. Domain név lefoglalása

Vállalkozásodat ezen a néven fogják ügyfeleid megtalálni. A névnek célszerű utalnia a vállalkozás tevékenységére, legyen egyedi, könnyen megjegyezhető. Ha brand építés a cél, válaszd a saját nevedet vagy céged nevét. A domain névnek nincs jelentősége keresőoptimalizálás szempontjából, azonban időben gondoskodjunk a domain bérlet megújításáról. 

3. Tárhely kiválasztása

A legjobbat ajánlom a számodra, melyet személyesen teszteltem, bizonyított és megbízható szolgáltató. Olyan szolgáltatót válassz, aki folyamatosan elérhető. Fontos, előfizetésed adott időszakra szól, ezért időben gondoskodj a tárhely előfizetés megújításáról.

4. Webdesign

Személyre ill. cégedre szabott designt-t készítünk, meghatározzuk a weboldal hangulatát, színeket, betűtípusokat, grafikai elemeket.

5. Fejlesztés

A design elfogadása után elkezdem felépíteni a weboldalt WORDPRESS tartalomkezelő rendszerben. Mi is történik pontosan ebben a lépésben? Beépítésre kerülnek a weboldalt működtető bővítmények, kialakítom a menüpontokat, aloldalakat, megtörténik a weboldal sablon személyre szabása.

6. Szövegek feltöltése

Minőségi és informatív tartalomra egyaránt szükség van. A keresőoptimalizált szövegírás nem egyszerű, érdemes ezt profira bízni. Első körben meghatározzuk a kulcsszavakat, majd a Google irányelvei alapján megírom a szövegeket. Fontos, ha saját magad töltenél fel szöveget, figyelj a plagizálásra, ami tilos, kivéve ha megjelölöd a forrást.

7. Tartalom feltöltés és élesítés

Ebebn a lépésben töltjük fel a képeket és a szövegeket. Fontos, csak jogtiszta képeket lehet feltölteni, azokat megfelelő forrásból töltsük csak le. A képeknek a Google irányelveinek megfelelően kell lenniük.

8. Weboldal tesztelése

Ebben a lépésben teszteljük a weboldalt különböző böngészőkben és különböző mobilkészülékeken is.

9. Gombok, funkciók, linkek

Ellenőrizzük a gombok, funkciók és linkek működését, az esetleges hibákat javítjuk.

10. Oldal betöltési sebessége

Egy jó weboldal pillanatok alatt kell, hogy betöltődjön, ehhez szükség lehet bővítménye az oldal tartalmának optimalizálás felül (kép és szövegek aránya).

11. Keresőoptimalizálás (SEO)

Kulcsszavakat, horgonyhivatkozásokat helyezünk el weboldaladon, melyek segítik az oldalan online jelenlétének erősítését és megtalálhatóságát.

+ 1 Konkurencia elemzés

Felmérjük a konkurens  cégek weboldalait, fontos látni, milyen elemek tudják erősíteni ill. gyengíteni az oldalt megjelenésében.

Átadás és utógondozás

A kész weboldalt részletesen bemutatom és ha mindennel elégedett vagy, élesítem az oldalt. A kész weboldalt folyamatosan karban kell tartanod és frissítened, különben lelassul az oldal és fennállhat azo oldal összeomlásának veszélye is, amennyiben elmaradnak a frissítések.

Lehetőség van további közös együttműködésre is a karbantartás terén, amennyiben ezt igényled. Weboldal karbantartási havi díjcsomag árakat itt találod!

Lássuk tehát, milyen információkra lesz szükség egy weboldal elkészítéséhez

Mivel foglalkozik a céged/ vállalkozásod?

Pl. Cégünk budapesti székhelyű, könyveléssel és adótanácsadással foglalkozik 8 fővel. Vállalkozásunkat 10 évvel ezelőtt alapítottuk.

Weboldalad célja

Pl.: Jelenlegi weboldalunk több mint 10 éves, elavult, lassan töltődik be, mobilnézetben szinte használhatatlan.  Új weboldalt szeretnénk, új divatos és modern design-nal, mobiltelefonra optimalizálva.

Amin feltétlenül változtatni szeretnénk

Pl.: A Google keresőben nem vagyunk megtalálhatóak. Nem a weboldalon keresztül találnak meg minket az ügyfelek, hanem ajánlások alapján. Az ügyfelek elmondása szerint az első megbeszélés előtt ránéznek az oldalunkra. Ezért célunk, hogy szolgáltatásaink magas minőségéhez passzoló, kiemelkedő és modern weboldallal találkozzanak.

A weboldal funkciója

Pl.: Cégünk és szolgáltatásunk bemutatása, blogcikkek (szakmai cikkek) és fontos hírek megosztása.

Milyen menük pontokat szeretnél látni az oldalon?

Pl.: Bemutatkozás, Munkatársaink, Szolgáltatások, Blog, Kapcsolat, Fontos hírek megosztása

Ki a weboldalad célközönsége?

Pl.: Weboldalunk célközönsége a meglévő és potenciális ügyfelek egyaránt. Legtöbben 30-55 év között vannak, főleg Budapestről, foglalkozásukat tekintve vállalkozók, cégtulajdonosok, illetve magánszemélyek, férfiak és nők egyaránt.

Arculati anyagok

Pl.: Nincs arculati kézikönyvünk, ellenben most készül új logónk és névjegykártyánk.

Konkurensek

Pl.: az ABCDEFG vállalkozást volt kollégánk alapította, ezért első számú konkurencia. A BBBB Kft, a DDDD Kft és az EEEE Kft a top3 a kerületben, szeretnénk mi lenni a top1 könyvelőiroda a kerületben.

Milyen weboldalak tetszenek?

Pl.: A www.hhhhh.hu oldalnak tetszik a bemutatkozó oldal tartalma, a www.jjjjjj.hu oldal blog bejegyzéseinek elrendezése nagyon jó, a www.ccccccc.hu oldal menüsorához hasonlót szeretnénk mi is.

Rendelkezel-e Social média felülettel vagy egyéb más online megjelenéssel?

Pl.: Vállalkozásunknak van FB és Instagram oldala. Ezeket is szeretnénk megújítani az új arculati elemeknek megfelelően.

Weboldal karbantartás csomag árak

A weboldalad karbantartása mindenképp fontos része webes online megjelenésednek.

Ezt nem lehet félretenni és gondolni arra, hogy majd lesz valahogy…

A WordPress használatával sok bővítmény frissítésére lesz szükség, ugyanis a fejlesztők folyamatosan optimalizálják őket a stabilabb működés érdekében.

A weboldal megfelelő működésének biztosítása érdekében szükséged lesz rendszeres karbantartásra.

weboldal karbantartás Bakó Krisztián

Nagyobb elérhetőség és a vevőkkel való jobb kommunikáció

 

Egy weboldal nélkülözhetetlen egy vállalkozás számára, akárcsak a láthatóság a világban. Gondoljunk csak bele: ha nem vagyunk online láthatóak, hogyan várhatjuk el, hogy ügyfeleink megtaláljanak minket? Egy weboldal segít abban, hogy a vállalkozásunk ne legyen láthatatlan.

Egy weboldal nem csak a láthatóságot növeli, de egyben a hozzáférhetőséget is. Egy vállalkozás weboldala gyakorlatilag a digitális üzleti kártyája, amelyet bárki bármikor elérhet, napi 24 órában, a világ bármely pontjáról.

A weboldal emellett lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy jobban kommunikáljanak vevőikkel. Egy jól megtervezett weboldal lehetőséget ad arra, hogy a vállalkozások információkat osszanak meg, válaszoljanak a vevői kérdésekre, és interakcióba lépjenek vevőikkel anélkül, hogy fizikailag jelen lennének.

Tehát egy weboldal nélkülözhetetlen eszköz minden vállalkozás számára, amely növeli a láthatóságot, a hozzáférhetőséget és a vevőkkel való kommunikációt!