+36703641441

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

 

ÉS KARBANTARTÁS

Modern webdesign és weboldal készítés marketing szemlélettel

 

Kell egy új weboldal?  Elavult a weboldalad?

A konkurencia weboldala sokkal szebb? Lassú weboldal?

Segítek a megoldásban és elkészítem álmaid weboldalát!

R

Komplex megoldás

Weboldalkészítés, stratégia tanácsadás, marketing szövegírás, SEO

Google barát weboldal

Nem vagy látható az online térben? Nem jelenik meg vállalkozásod a Google keresőjében? Hirdetési költségeid az egekbe szöktek már? A megoldást nyújtom a számodra.

Egyedi, stílusos, felhasználóbarát

Tükrözi személyiséged, vállalkozásod profilját, és a profizmust, élményt nyújt a látógatónak!

Íme néhány általam készített weboldal:

Bakó Krisztián weboldal készítés marketinges szemlélettel

Weboldal készítés csomagok

Lássuk tehát, milyen információkra lesz szükség egy weboldal elkészítéséhez

Mivel foglalkozik a céged/ vállalkozásod?

Pl. Cégünk budapesti székhelyű, könyveléssel és adótanácsadással foglalkozik 8 fővel. Vállalkozásunkat 10 évvel ezelőtt alapítottuk.

Weboldalad célja

Pl.: Jelenlegi weboldalunk több mint 10 éves, elavult, lassan töltődik be, mobilnézetben szinte használhatatlan.  Új weboldalt szeretnénk, új divatos és modern design-nal, mobiltelefonra optimalizálva.

Amin feltétlenül változtatni szeretnénk

Pl.: A Google keresőben nem vagyunk megtalálhatóak. Nem a weboldalon keresztül találnak meg minket az ügyfelek, hanem ajánlások alapján. Az ügyfelek elmondása szerint az első megbeszélés előtt ránéznek az oldalunkra. Ezért célunk, hogy szolgáltatásaink magas minőségéhez passzoló, kiemelkedő és modern weboldallal találkozzanak.

A weboldal funkciója

Pl.: Cégünk és szolgáltatásunk bemutatása, blogcikkek (szakmai cikkek) és fontos hírek megosztása.

Milyen menük pontokat szeretnél látni az oldalon?

Pl.: Bemutatkozás, Munkatársaink, Szolgáltatások, Blog, Kapcsolat, Fontos hírek megosztása

Ki a weboldalad célközönsége?

Pl.: Weboldalunk célközönsége a meglévő és potenciális ügyfelek egyaránt. Legtöbben 30-55 év között vannak, főleg Budapestről, foglalkozásukat tekintve vállalkozók, cégtulajdonosok, illetve magánszemélyek, férfiak és nők egyaránt.

Arculati anyagok

Pl.: Nincs arculati kézikönyvünk, ellenben most készül új logónk és névjegykártyánk.

Konkurensek

Pl.: az ABCDEFG vállalkozást volt kollégánk alapította, ezért első számú konkurencia. A BBBB Kft, a DDDD Kft és az EEEE Kft a top3 a kerületben, szeretnénk mi lenni a top1 könyvelőiroda a kerületben.

Milyen weboldalak tetszenek?

Pl.: A www.hhhhh.hu oldalnak tetszik a bemutatkozó oldal tartalma, a www.jjjjjj.hu oldal blog bejegyzéseinek elrendezése nagyon jó, a www.ccccccc.hu oldal menüsorához hasonlót szeretnénk mi is.

Rendelkezel-e Social média felülettel vagy egyéb más online megjelenéssel?

Pl.: Vállalkozásunknak van FB és Instagram oldala. Ezeket is szeretnénk megújítani az új arculati elemeknek megfelelően.

Weboldal karbantartás ár

A weboldalad karbantartása mindenképp fontos része webes online megjelenésednek. Ezt nem lehet félretenni és gondolni arra, hogy majd lesz valahogy…

A WordPress használatával sok bővítmény frissítésére lesz szükség, ugyanis a fejlesztők folyamatosan optimalizálják őket a stabilabb működés érdekében. A weboldal megfelelő működésének biztosítása érdekében szükséged lesz a karbantartásra.

weboldal karbantartás Bakó Krisztián

Nagyobb elérhetőség és a vevőkkel való jobb kommunikáció

 

Egy weboldal nélkülözhetetlen egy vállalkozás számára, akárcsak a láthatóság a világban. Gondoljunk csak bele: ha nem vagyunk online láthatóak, hogyan várhatjuk el, hogy ügyfeleink megtaláljanak minket? Egy weboldal segít abban, hogy a vállalkozásunk ne legyen láthatatlan.

Egy weboldal nem csak a láthatóságot növeli, de egyben a hozzáférhetőséget is. Egy vállalkozás weboldala gyakorlatilag a digitális üzleti kártyája, amelyet bárki bármikor elérhet, napi 24 órában, a világ bármely pontjáról.

A weboldal emellett lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy jobban kommunikáljanak vevőikkel. Egy jól megtervezett weboldal lehetőséget ad arra, hogy a vállalkozások információkat osszanak meg, válaszoljanak a vevői kérdésekre, és interakcióba lépjenek vevőikkel anélkül, hogy fizikailag jelen lennének.

Tehát egy weboldal nélkülözhetetlen eszköz minden vállalkozás számára, amely növeli a láthatóságot, a hozzáférhetőséget és a vevőkkel való kommunikációt!

Lenyűgöző weboldalak a magas Google helyezésért és kiemelkedő konverziós arányért!